Lær os bedre at kende

Hvem er Nørderne?

Hos Advizon er vi ikke blege for at kalde os selv for Nørder med et stort N! Stifterne bag virksomheden, Mikkel Grønne og Søren Grønborg, er yderst passioneret for Amazon som branding- og salgsplatform, og ser de mange muligheder der ligger grund til for yderligere vækstsucces for den enkelte virksomhed.

Mikkel Grønne

Mikkel Grønne​

Amazon Nørd og Co-founder

Siden jeg har stiftet bekendtskab med digital markedsføring, er Amazon uden tvivl blevet mit foretrukne speciale.

Søren Grønborg

Søren Grønborg​

Amazon Nørd og Co-founder

Salg er noget, som altid har interesseret mig. Amazon er derfor en markedsplatform som jeg ser et kæmpe potentiale i, med netop salg  af produkter.

Næste Nørd

Vi søger altid efter nye Nørder

Vi søger altid nye medarbejdere, for at kunne samarbejde med flere virksomheder om deres vækst på Amazon. Kontakt os med en motiveret ansøgning og CV, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Amazon annoncerings akkreditering

Diplomerne herunder viser Amazons officelle godkendelse af Advizon, for håndtering af deres betalte annoncerings muligheder. 
Hos Advizon tager vi løbende tests for at opretholde viden og sikre dermed rådgivning, samt håndtering af allerhøjeste kvalitet til vores kunder. 
Kort sagt, så er akkrediteringerne fra Amazon et kvalitetsstempel af vores arbejde, som vi laver for vores kunder.

Amazon betalt annoncering diplom
Hos Advizon er kvalitet et must. Derfor tager vi løbende tests.

Hvorfor Advizon?

Advizon er et Amazon Marketing Bureau, som er blevet startet på baggrund af det kæmpe salgs- og brandingpotentiale som platformen besidder.

Vi er drevet af vores kunders ambitioner. Hos Advizon er vi kundeorienteret og bestræber os på at hjælpe danske producenter og forhandlere i den evige stræben efter mere omsætning. Samtidig vil vi yderst gerne kortlægge hvad Amazon, en af verdens største markedspladser, har at tilbyde for din virksomhed og hvordan I kan få succes på platformen. Vi hjælper din forretning gennem et tæt samarbejde, hvor loyalitet, dialog og teamwork er kerneværdierne på vejen mod en øget omsætning.

Har du brug for den mindste hjælp eller har du nogen former for spørgsmål, så kontakt os endelig! Vi ser frem til, at bruge vores viden til at hjælpe din virksomhed videre på vejen mod succes.

Vores eksistensgrundlag

Mission

Vi vil fokusere 100% på at bruge vores kompetencer indenfor salg og markedsføring på Amazon, til at klæde vores kunder bedst muligt på til at trænge ind på verdens største handelsplatform, Amazon.

Vision

Advizon stræber efter at blive danske virksomheders foretrukne marketing bureau inden for opsætning, optimering og rådgivning rettet mod Amazon. 

Værdier

• Kundefokus
• Loyalitet
• Tillid
• Respekt
• Dialog
• Teamwork

Hør mere om jeres muligheder på Amazon

Scroll til toppen